Estem a: Inici » Esdeveniments

Esdeveniments

CONSULTA AMBIENTAL A CATALUNYA

Inici: 23/02/2012 - Fi: 23/03/2012

Una de les velles aspiracions que sempre hem tingut ha estat la d'establir un catàleg uniforme de capes d'informació ambiental que servís de model a subministrar per part de tots els Registres de Catalunya. (us ho acompanyem en fitxer adjunt).

Ara que la implantació definitiva de l'eina col·legial Geobase Web, (després d'un període de pilotatge que encara durarà uns mesos) serà un fet abans de l'estiu, des del Deganat entenem que ha arribat el moment de posar en producció la qual anomenem “consulta ambiental”: un catàleg de capes d'informació que, sota el concepte aranzelari d'altres “certificacions” i referides a qualsevol finca, proporcionaran al ciutadà que expressament així ho sol·liciti, un coneixement d'una bona part de les circumstàncies ambientals que afecten a la mateixa.

Aquesta possibilitat s'obre no només per als companys usuaris del programa Geobase Web o per a qui utilitzem el programa Temple Sig. Reg., com aplicació informàtica complementària d'aquella, sinó per a tots els Registradors, encara que manquin en un principi de bases gràfiques registrals.

Haurà quatre procediments per a associar informació territorial:

- Per als usuaris de Geobase Web, quan l'eina estigui disponible, mitjançant la càrrega de les informacions ambientals en aquesta aplicació informàtica.

- Per als usuaris del tradicional Geobase, fins que es produeixi el pas a producció a Geobase Web, de manera transitòria i si així ho sol·liciten, a través d'un mòdul informàtic a instal·lar en el Registre exclusivament destinat a aquests efectes de donar sortida gràfica a la consulta ambiental.

- Per als usuaris de Temple  Sig. Reg., pel procediment habitual.

- Per a qui no disposin del sistema de bases gràfiques registrals a través de l'aplicació informàtica “gv Sig.” implantada en el Deganat per a tot Catalunya al servei de qualsevol col·legiat. Per a la seva utilització, simplement caldrà remetre la referència cadastral de la finca corresponent i  us arribarà la consulta ambiental sol·licitada.

 

Capes d'informació Ambiental
EN PORTADA

Nova doctrina del Tribunal Constitucional sobre IIVTNU

El dimarts 9 de novembre de 2021 de 16.30 a 18.30 hores es realitzarà el seminari web sobre "Nova Doctrina del Tribunal Constitucional sobre el IIVTNU. Organitzat per ENFOQUE XXI (Formación J...

+ info