Estem a: Inici » Esdeveniments

Esdeveniments

JORNADES DEL DEGANAT DE CASTELLA - LA MANXA SOBRE BASES GRAFIQUES REGISTRALS

Inici: 02/03/2012 - Fi: 09/03/2012

Els pròxims dies 6, 7 i 8 del mes de març, és a dir el dimarts, dimecres i dijous de la setmana que ve, tindrà lloc un experiment de comunicació registral veritablement interessant. Els nostres companys del Deganat de Castella - la Manxa, han organitzat unes jornades “virtuals” en el seu blog: www.blogauctoritas.es  sobre el tema BASES GRAFIQUES REGISTRALS.

El format resulta realment atractiu: cada dia es “penjaran” tres ponències (o més perquè sembla que encara falten algunes) per a debatre sobre elles la resta d'aquest mateix dia utilitzant el propi blog com eina de comunicació.

Totes són ponències de companys, totes són de gran nivell però vàries d'elles resulten especialment denses i complexes. Per això Miguel Ángel Jiménez, Director de SER del Deganat de Castella - la Manxa, ha tingut la deferència de lliurar-nos el text de les intervencions de les quals disposa a data d'avui perquè puguem llegir-les detingudament i fins i tot formular comentaris o preguntes a compte fent-se-les arribar directament al seu correu corporatiu.

Us aconsello, si algun té interès a participar de la trobada, que us “fiqueu” en el blog indicat i atengueu al vídeo (està a You Tube) on es detallen tots els passos a donar.

Els textos corresponen a:

Antonio Giner  Gargallo, Registrador de Terrassa nº5. “Catastro y Registro: Camino hacia la convergencia, proyecto de Castellbisbal”.

Silvia Núñez Sánchez, Registradora de Palma de Mallorca nº 1. “La identificación gráfica de las fincas en el Registro de la Propiedad y la colaboración en esta materia con las diferentes Administraciones Públicas”.

Javier Gómez Gálligo, Registrador de Las Palmas de Gran Canaria nº 5.Regulación normativa de la facultad y deber del Registrador de la Propiedad de disponer de Bases Gráficas en su función calificadora”.

Gabriel Gragera Ibáñez, Registrador de Nules nº 1. “La delimitación gráfica unitaria de la propiedad inmobiliaria: una vieja historia, una reforma inaplazable, unas bases de solución”..

Joaquín Delgado Ramos, Registrador de Santa Fe nº 2. “La desmitificación del colindante”.

Víctor J. Prado Gascó, Registrador de Torredembarra. “Aproximación a la Base Gráfica Registral. Un nuevo enfoque metodológico”.

Pedro Fandos Pons, Registrador de Dolores. “La seguridad jurídica del sistema de bases gráficas registrales”.

Oscar Germán Vázquez Asenjo, Registrador de Lloret de Mar nº 1. “De la asociación de datos de información territorial a la inscripción gráfica registral de títulos de información territorial”.

 

 

EN PORTADA

Nova doctrina del Tribunal Constitucional sobre IIVTNU

El dimarts 9 de novembre de 2021 de 16.30 a 18.30 hores es realitzarà el seminari web sobre "Nova Doctrina del Tribunal Constitucional sobre el IIVTNU. Organitzat per ENFOQUE XXI (Formación J...

+ info