Estem a: Inici » Esdeveniments

Esdeveniments

QUADERNS AMBIENTALS DE LA PROPIETAT: Revista electrònica dedicada al Territori i Medi Ambient. Primera publicació registral gratuïta

Inici: 14/02/2011 - Fi: 30/04/2011

El que obriran vostès a continuació és una revista electrònica que vol assemblar-se a les de paper. Efectivament, el tipus de lletra i els seus espais, els comentaris, colors, adorns i fotografies pretenen transmetre aires de tradició, aquells temps de màquines d'escriure i reflexions apuntades a mà, el plaer que proporciona la senzillesa d'una lectura assossegada, però sense perdre els avantatges del món digital.

- Es tracta d'una revista científica de temàtica registral i de contingut ambiental.
- Pot ser llegida passant pàgines virtuals o convertint la seva aparença al format PDF ordinari.
- Es pot fer “zoom” per a acostar la lectura o es pot condicionar la revista a la manera “pantalla completa”.
- En el cantó superior dreta es pot apreciar la icona d'una lupa; escrivint el terme desitjat, el mateix serà localitzat al llarg de tot el contingut de la revista, allà on aparegui reflectit.
- Es poden fer comentaris en el propi format electrònic que quedaran reflectits a manera de marques de pàgina.
- I en fi, es pot imprimir gratuïtament amb tota senzillesa i facilitat.

La revista pretén tenir un accés còmode, sense contrasenyes ni limitacions. Com més es difongui legítimament i sense ànim de lucre el seu contingut, més satisfets quedarem tots els seus creadors (sempre estarà localitzable en la nostra pàgina del Deganat dels Registradors de Catalunya www.registradors.cat).
 
Ara bé, l'edició electrònica de Quaderns Ambientals de la Propietat, anirà acompanyada d'una edició manual ecològica de luxe impresa en paper natural d'alta qualitat. L'enquadernació de cada número de la revista serà absolutament artesana i tractarà de recuperar tècniques de cordam i cosit tradicionals, avui en desús. Cada exemplar serà únic i anirà signat i numerat.

Cada exemplar de la revista en paper només s'editarà sota comanda. Cada comanda es prepararà a partir del moment que la sol·licitud sigui rebuda. Donat el caràcter no periòdic de la nostra publicació, no són admeses subscripcions a l'edició impresa en paper. En canvi creiem que el més còmode per als nostres lectors és que gaudeixin de la condició de subscriptors de l'edició electrònica pel sol fet de no manifestar-nos la seva voluntat en contra.

Per a sol·licitar mes informació sobre l'edició impresa del número 1 de “Quaderns Ambientals de la Propietat” (preu, temps de resposta, manera d'enviament) es pot dirigir un correu electrònic a l’Ana Campo acampo@registradors.cat o bé telefonar-la al 93 224 14 10.

QUADERNS AMBIENTALS DE LA PROPIETAT NÚM. 1

EN PORTADA

Nova doctrina del Tribunal Constitucional sobre IIVTNU

El dimarts 9 de novembre de 2021 de 16.30 a 18.30 hores es realitzarà el seminari web sobre "Nova Doctrina del Tribunal Constitucional sobre el IIVTNU. Organitzat per ENFOQUE XXI (Formación J...

+ info