Estem a: Inici » Esdeveniments

Esdeveniments

CURS DE DRET REGISTRAL I HIPOTECARI

Inici: 22/09/2020 - Fi: 23/11/2020

Ens complau presentar-te el Curs de Dret Registral i Hipotecari organitzat per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) en col·laboració amb el Deganat de Registradors de la Propietat de Catalunya.

L'objectiu és posar al teu abast la millor formació jurídica especialitzada en Dret Registral i Hipotecari;

• Oferta formativa modular i flexible
• Tutors experts en la matèria
• Amb acreditació universitària
• Pràctiques curriculars
• Modalitat online
• Finançament a la teva mida

Com a sortides professionals la de personal dels registres de la propietat, mercantils i béns mobles, o personal de notaries, gestories, despatxos d'advocats, consultories financeres, bancs i fons d'inversió especialitzats en dret registral i hipotecari.

Si desitges rebre més informació sobre aquest programa, tan sols has d'accedir al següent enllaç https://estudios.uoc.edu/es/masters-posgrados-especializaciones/especializacion/derecho-ciencias-politicas/derecho-registral-hipotecario/presentacion on podràs emplenar el formulari que apareix en la pàgina.

Un assessor et podrà informar de manera personalitzada sobre el pla d'estudis i finançament o qualsevol qüestió que necessitis.

Et convidem a participa-hi!

EN PORTADA

Nova doctrina del Tribunal Constitucional sobre IIVTNU

El dimarts 9 de novembre de 2021 de 16.30 a 18.30 hores es realitzarà el seminari web sobre "Nova Doctrina del Tribunal Constitucional sobre el IIVTNU. Organitzat per ENFOQUE XXI (Formación J...

+ info