Canal Deganat Catalunya

 • Jornada sobre la Llei 13/2015 de 24 de juny

 • Com afectarà els ciutadans la reforma del Registre Civil

   

  Entrevista al senyor Luis A. Suárez Arias, degà dels Registradors de la Propietat de Catalunya al programa de TV3 "Els Matins", el divendres 3 d'octubre de 2014.

  Veure vídeo

 • Altres vídeos - Canal del Deganat

 • Emissió de la notícia

  El proppassat dijous 22 de novembre TV3 va entrevistar al Deganat al degà dels registradors de Catalunya, el Sr. Antonio Giner Gargallo, en relació al tema de la unificació dels registres i en el marc de la jornada sobre la reforma de la Llei d'arrendaments urbans.

  Veure el vídeo

 • Conferència Salvador Alemany

  El Deganat dels Registradors de la Propietat i Mercantils de Catalunya, va celebrar el passat dia 3 de juliol, un dinar amb conferència – col·loqui a càrrec del Sr. Salvador Alemany Mas, president d’Abertis Infraestructures, SA, sota el títol “Recuperar la confiança: iniciatives per a una economia emprenedora”.

 • Emissió a 8tv

 • El Canal dels Registradors de Catalunya (antic)

  Emissió en directe de les jornades de la 1a CONFERÈNCIA INTERNACIONAL SOBRE SERVEIS AMBIENTALS I SEGURETAT JURÍDICA, el 7 de juliol de 2.011 a partir de les 10:00

  Tot seguit deixem els videos dels ponents:

   

  Antonio Giner i Josep Enric Llebot

  Markus Pohlmann i Josep Lluis Salazar

  Anna Autio

  Julian Rode

  Oscar Vázquez i videoconferència amb Flauzilino Araujo

  Pedro Pacheco i Belén Madrazo

  Marta Subirà i Taula Rodona

EN PORTADA

Seminari sobre la transparència en els contractes de crèdit hipotecari

El dia 25 d'octubre de 2018 a les 19.15 hores tindrà lloc un seminari sobre "La transparència en els contractes de crèdit hipotecari".   Lloc de la celebració: Deganat dels Registradors de la P...

+ info