Què és la Vocalia de consumidors i usuaris?

 • Què és la Vocalia de Consumidors i Usuaris?

   

  Dins de la Junta Directiva del Deganat Autonòmic dels Registradors a Catalunya, el Servei d'Atenció a Consumidors i Usuaris és la vocalia específicament destinada a satisfer les necessitats que sorgeixin en tots aquells aspectes que afecten a la relació entre la funció registral i els seus destinataris, és a dir els consumidors i usuaris, els ciutadans en general.

   

  La Vocalia de Consumidors i Usuaris es posa al servei de qui pretengui concertar una cita amb algun registre de la propietat o mercantil (facilitant les seves dades de contacte, o mitjançant  directament davant del registre) o amb la mateixa vocalia (donant cita amb dia i hora determinats).

   

  Aquesta vocalia també posa a disposició dels ciutadans el servei web d'interposició de queixes o suggeriments instal·lat en aquesta pàgina.

   

  I per suposat, les persones que hi treballen resten al seu servei per atendre qualsevol qüestió que pogués resultar del seu interès o utilitat.

 • Guia de l'habitatge

  Visualitzar arxiu

EN PORTADA

Nova doctrina del Tribunal Constitucional sobre IIVTNU

El dimarts 9 de novembre de 2021 de 16.30 a 18.30 hores es realitzarà el seminari web sobre "Nova Doctrina del Tribunal Constitucional sobre el IIVTNU. Organitzat per ENFOQUE XXI (Formación J...

+ info