Què és la Vocalia de consumidors i usuaris?

 • Què és la Vocalia de Consumidors i Usuaris?

   

  Dins de la Junta Directiva del Deganat Autonòmic dels Registradors a Catalunya, el Servei d'Atenció a Consumidors i Usuaris és la vocalia específicament destinada a satisfer les necessitats que sorgeixin en tots aquells aspectes que afecten a la relació entre la funció registral i els seus destinataris, és a dir els consumidors i usuaris, els ciutadans en general.

   

  La Vocalia de Consumidors i Usuaris es posa al servei de qui pretengui concertar una cita amb algun registre de la propietat o mercantil (facilitant les seves dades de contacte, o mitjançant  directament davant del registre) o amb la mateixa vocalia (donant cita amb dia i hora determinats).

   

  Aquesta vocalia també posa a disposició dels ciutadans el servei web d'interposició de queixes o suggeriments instal·lat en aquesta pàgina.

   

  I per suposat, les persones que hi treballen resten al seu servei per atendre qualsevol qüestió que pogués resultar del seu interès o utilitat.

 • Guia de l'habitatge

  Visualitzar arxiu

EN PORTADA

13 de juny 2019. 19 hores taula rodona sobre Execució judicial d'hipoteques per clàusules de venciment anticipat després de la STJUE de 26 de març de 2019

el pròxim 13 de juny de 2019 a les 19 hores tindrà lloc una taula rodona sobri "Execució judicial directa d'hipoteques per clàusules de venciment anticipat després de la STJUE de 26 de març de 2...

+ info