Com funciona la pàgina?

 • Com funciona la página?

  La pàgina dels Registradors de Catalunya pretén ser sobretot una eina de serveis. Sense renunciar a subministrar informació, l'objectiu fonamental és cobrir determinades necessitats de tothom que es relacioni, des de dins i des de fora, amb el servei registral.

  Per això la pàgina s'estructura en cinc parts, precisament les que apareixen en portada

  Accés General

  Registradors

  Treballadors dels Registres

  Treballadors de les Oficines Liquidadores

  Opositors

  La primera part "accés general" així com l'apartat "contactar" són d'accés públic.

  Els Registradors tindran accés a tots els llocs de la resta de la pàgina mitjançant la seva signatura electrònica (els companys de Catalunya podran utilitzar a més usuari/contrasenya), i a cadascuna de les parts restants només tindran accés mitjançant usuari/contrasenya els directament afectats.

  Cadascuna d'aquestes parts té un contingut que gira al voltant (gràficament) de la idea registral. Punxant cada contingut de la roda, es desplega davant de nosaltres, o una nova roda, o una determinada informació (com en aquest cas) o una eina per sol·licitar o utilitzar un determinat servei (localització d'un Registre o el servei de cita prèvia).

   

EN PORTADA

Doctrina, Jurisprudència i una visió econòmica del Dret concursal Seminari Web 16 de març de 2021

Us convidem al seminari web sobre “Doctrina, jurisprudència i una visió econòmica del Dret concursal", organitzat pel Sr. Antonio J. Muñoz Navarro, director del Servei d'Estudis Registrals del D...

+ info