Tornar

Data:

Anna Grau, candidata a l'alcaldia de Barcelona i diputada de Ciutadans, participará a la sisena jornada del cicle de conferències Trobades en clau registral.

Activitats

Dimecres que ve, 19 d'abril, el Deganat dels Registradors de Catalunya oferirà un nou capítol del cicle de conferències Trobades en clau registral: el repte d'impulsar ciutats sostenibles, en el Círculo Ecuestre.

Anna Grau, candidata a l'alcaldia de Barcelona i diputada de Ciutadans en el Parlament de Catalunya, serà la representant política de la formació que protagonitzarà la trobada.

L'esdeveniment s'emmarca en el cicle de trobades en el qual diferents formacions polítiques exposen els seus plans i idees per al desenvolupament de les urbs. L'acte ja ha comptat amb la participació de diputats d'Esquerra Republicana, En Comú Podem, PSC, Valents i Vox. En els pròxims mesos, participaran també en aquest cicle de conferències parlamentaris de Junts per Catalunya i PP.

Informació:

https://socios.circuloecuestre.es/es/catalogo/eventos-club/encuentros-en-clave-registral---ciutadans-encuentros-en-clave-registral---ciutadans-nuevo

   DEGANAT DELS REGISTRADORS DE LA PROPIETAT, MERCANTILS I DE BÉNS MOBLES DE CATALUNYA