Tornar

Data:

18/10/2023

Obertes les inscripcions de la 3a edició del curs d'Especialització en Dret Registral e Hipotecari UOC-Deganat dels Registradors de Catalunya.

Presentació Actualitat del Deganat

El proper 18 d'octubre donarà inici la tercera edició del Curs d'Especialització en Dret Registral e Hipotecari, una iniciativa conjunta entre la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i el Deganat dels Registradors de Catalunya.

L'objectiu principal d'aquest curs és proporcionar als participants una formació integral i especialitzada en l'àmbit del dret registral hipotecari, abordant aspectes teòrics i pràctics de gran rellevància en l'exercici d'aquesta àrea del dret. El programa acadèmic ha estat cuidadosament dissenyat per un equip d'experts, amb la finalitat d'oferir una experiència educativa de qualitat i actualitzada, que s'ajusti a les demandes i exigències del context jurídic contemporani.

Aquest programa es dirigeix tant a professionals en exercici, com a estudiants i graduats en dret que desitgin especialitzar-se en aquesta branca del dret. Els docents compten amb àmplia experiència i trajectòria en el camp, garantint un enfocament pedagògic rigorós i pràctic, que potenciï el desenvolupament d'habilitats i coneixements clau en el camp del dret registral.

Per obtenir més informació sobre els continguts del curs i el procés d'inscripció us convidem a accedir al següent enllaç: 

https://www.uoc.edu/es/estudios/posgrados/diploma-experto-derecho-registral-hipotecario

   DEGANAT DELS REGISTRADORS DE LA PROPIETAT, MERCANTILS I DE BÉNS MOBLES DE CATALUNYA