Tornar

Data:

El 18 d'octubre arriba la 1a Edició del Curs "Representacions gràfiques georeferenciadas i la seva inscripció en el Registre de la Propietat"

Presentació Activitats Actualitat del Deganat

El proper 18 d'octubre, arriba la 1a Edició del Curs "Representacions gràfiques georeferenciadas i la seva inscripció en el Registre de la Propietat", organitzat per la UOC i amb la col·laboració del Deganat dels Registradors de la Propietat, Mercantils i Béns Mobles de Catalunya.

Aquesta formació s'enfoca en l'estudi de les representacions gràfiques georreferenciadas, cadastrals i alternatives, i la seva inscripció en el Registre de la Propietat. 

Aquest curs ha estat minuciosament dissenyat per a atendre les demandes específiques dels professionals que interactuen diàriament amb els registres de propietat. Entre els destinataris d'aquesta formació s'inclouen arquitectes, arquitectes tècnics, enginyers agrònoms, geògrafs, advocats, topògrafs, llicenciats/graduats en Dret, delineants, gestors d'immobles, agents immobiliaris, personal de notaries i Administracions públiques.

Informació e inscripcions:

https://www.uoc.edu/es/estudios/formacion-continua/posgrado-bases-graficas-registrales-cartografia-catastral

   DEGANAT DELS REGISTRADORS DE LA PROPIETAT, MERCANTILS I DE BÉNS MOBLES DE CATALUNYA