Responsive Image
1 de diciembre del 2022

Jesús Alberto Lleonart, Registrador de la Propietat de Sant Cugat 1, participa a la Jornada “la condició resolutòria en la venda i la institució d'hereu” als Dijous Registrals organitzats entre el Servei d’Estudis Registrals i el Col.legi d’Advocats de Terrassa.

Responsive Image
14 de juny del 2022

Participació en els Dimarts #Registrals coorganitzat amb el ICATER, amb la intervenció el 14/06/2022 de la Registradora Ana Sabater que tractarà els convenis de divorci.

Responsive Image
Sessions del 24 de maig del 2022 i 26 de maig del 2022.

Participació a la presentació de les jornades de la professió i posterior classe de Dret Registral impartida pel Registrador de Cunit, José Luis Rueda Egea. 24/05/2022 i 26/05/2022. Universitat Rovira i Virgili.

Responsive Image
28 abril. 2022

Participació en el WEBINARIO MUDEC de “Dret Tributari i Registres jurídics. Efectes i interdependència” impartit per Igor Prieto García, registrador de la propietat del Prat de Llobregat i organitzat per la Càtedra Unesco d'Habitatge la Universitat Rovira i Virgili.

Responsive Image
28 abril. 2022

Presentació en les jornades de sortides professionals UB amb la participació de la Registradora Virginia Massana de Castro.

Responsive Image
15 març. 2022

Participació als Dimarts #Registrals coorganitzat amb l'ICATER, amb la intervenció del registrador de la propietat de Terrassa núm. 3, Antonio Giner, que va donar una primera ponència sobre les anotacions d'embargament i les execucions hipotecàries.

Responsive Image
Sessions del 28 de febrer i del 2 de març

Es rep aquesta setmana la visita de la nova promoció de jutges de l'Escola de Pràctica Judicial, amb la presentació del director adjunt al SERC, Antonio Muñoz, que els explicarà els principis bàsics del procediment registral i la qualificació del document judicial

Responsive Image
Dimecres 15 de juny de 2022, de 10.00 a 14.00 hores

La conciliació registral i la mediació són eines que el legislador ha posat a l’abast de la ciutadania per resoldre qualsevol controvèrsia en els sectors immobiliari, urbanístic i mercantil. Així com totes aquelles operacions inscriptibles en els registres de la propietat mercantils i de béns mobles.

El Departament de Justícia i el Deganat dels Registradors de Catalunya, conjuntament i col·laborativament, volen donar a conèixer als operadors jurídics experiències de com, quan i perquè, amb l’ús d’aquestes eines, es pot avançar en la resolució dels conflictes immobiliaris i registrals.

Responsive Image
7 febrer - 23 febrer 2022

El passat 7 de febrer, Antonio Muñoz, Registrador de la Propietat de Sabadell 3, censor i director adjunt al Servei d'Estudis Registrals, va impartir una formació en Dret registral i hipotecari a la seu del Deganat dels Registradors de Catalunya corresponent a l'assignatura de pràctiques externes del grau de dret per als estudiants de la Facultat de Dret de la Universitat Internacional de Catalunya

   DEGANAT DELS REGISTRADORS DE LA PROPIETAT, MERCANTILS I DE BÉNS MOBLES DE CATALUNYA