Data:

22 de de febrer de 2023

El Deganat dels Registradors reuneix els partits polítics perquè exposin les seves propostes de sostenibilitat a les ciutats.

Barcelona, 22 de febrer de 2023. 

El Deganat dels Registradors de Catalunya reunirà, a partir del pròxim 1 de març en el Círculo Ecuestre, als partits polítics catalans al llarg del cicle de conferències "Trobades en clau registral: el repte d'impulsar ciutats sostenibles", amb l'objectiu que exposin les seves propostes en aquesta matèria.

Responent a la seva vocació de servei públic, el Deganat dels Registradors vol contribuir a la reflexió i l'intercanvi d'idees dirigides a la millora de la societat catalana. "En el magnífic escenari del Círculo Ecuestre i amb el Deganat dels Registradors com a impulsor d'aquesta iniciativa, els partits podran analitzar el concepte de ciutat sostenible des de diferents perspectives: com a ciutats intel·ligents i tecnificades que faciliten la vida al ciutadà; diverses, per la seva capacitat d'acolliment; pròsperes, pel seu potencial per facilitar el progrés econòmic; i sostenibles, perquè necessitem combinar l'econòmic, el social i el mediambiental de forma equilibrada i perdurable en el temps", ha assenyalat Vicente J. García-Hinojal, degà dels Registradors de Catalunya.

El primer partit que exposarà les seves idees en aquesta matèria serà Esquerra Republicana i, al llarg del mes de març, abril i maig, participaran també PSC, Junts per Catalunya, VOX, En Comú Podem, Ciutadans, PP i Valents Barcelona.

Segons ha exposat el Deganat, la meitat de la humanitat, uns 3.500 milions de persones, viu a les ciutats i es preveu que aquesta xifra augmenti fins als 5.000 milions per a l'any 2030 (1). "Segons Nacions Unides, la ràpida urbanització està exercint pressió sobre els subministraments d'aigua dolça, les aigües residuals, l'entorn de vida i la salut pública. Amb aquest cicle de conferències esperem promoure i contribuir a generar solucions a les dificultats derivades de la massificació de les ciutats", ha afegit García-Hinojal. (1)    Dades incloses en l'Objectiu 11 de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides. 

Es prega enviar confirmació d'assistència a patricia.nunez@thequeen.es o x.martinez@romanrm.com, v.mur@romanrm.com, n.martin@romanrm.com

Més informació sobre el Deganat dels Registradors de Catalunya, punxant aquí.

Patricia Núñez
patricia.nunez@thequeen.es
Tel.: 637893754

 

Notes de Premsa
   DEGANAT DELS REGISTRADORS DE LA PROPIETAT, MERCANTILS I DE BÉNS MOBLES DE CATALUNYA