Data:

04 de de maig de 2023

Els partits de l'Ajuntament de Barcelona situen les polítiques de les persones grans com una prioritat

Tots els partits polítics amb representació a l'Ajuntament de Barcelona han coincidit avui que les polítiques públiques municipals de la ciutat han d'atendre i garantir el benestar de la gent gran. Així ho han manifestat durant el debat monotemàtic organitzat avui pel Deganat de Registradors de Catalunya, sota el títol "El repte d'aconseguir una Barcelona amigable amb les persones grans".

En el debat, moderat pel degà dels Registradors de Catalunya, Vicente García-Hinojal, hi han participat les candidates de les diferents formacions: Montserrat Benedí, d'ERC; Carol Recio, de Barcelona en Comú; Maria Eugènia Gay, del PSC; Neus Munté, de Junts; Sonia Reina, de Cs; Sonia Devesa, del PP; i Marilén Barceló, de Valents.

L'acte s’ha articulat al voltant de cinc blocs principals, en els quals s’han abordat qüestions com l'accessibilitat i la mobilitat a la ciutat, la desigualtat i com abordar la protecció social de la gent gran, o la dependència.

García-Hinojal ha agraït la predisposició de tots els grups polítics i ha ressaltat que "la vocació de servei públic del col·lectiu registral ha fet que el deganat posi el focus en la gent gran i en què es pot fer per elles des de l'Administració local". "Es tracta de veure com Barcelona, una ciutat que està a l'avantguarda en moltes coses, pot millorar la vida de la gent gran des de diferents àmbits", ha puntualitzat.

Notes de Premsa
   DEGANAT DELS REGISTRADORS DE LA PROPIETAT, MERCANTILS I DE BÉNS MOBLES DE CATALUNYA