Tornar

Data:

16/11/2023

Inauguració de la Càtedra de Dret Registral amb la 1ª jornada divulgativa sobre Geoestratègia organitzada per la UB

Presentació Actualitat del Deganat

El 16 de novembre de 2023 a les 16.30 hores, el Deganat dels Registradors de Catalunya, juntament amb la Fundació Registral i la Universitat de Barcelona, inauguren la Càtedra de Dret Registral UB, que té com a objectiu promoure la recerca, la docència i la transferència del coneixement del Dret registral dirigida per la professora de Dret Civil de la Universitat de Barcelona, la Dra. Chantal Moll del Alba Lacuve.

L'acte estarà presidit pel Dr. Andreu Olesti Rayo, degà de la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona i ens acompanyarà també el company i secretari del Col·legi de Registradors de la Propietat i Mercantils d'Espanya, Sr. José María Ramírez-Cárdenas Gil, així com la directora del Servei d'Estudis Registrals de Catalunya, Sra. Maria Tenza Llorente.

Una vegada finalitzada la inauguració, celebrarem la primera jornada de la Càtedra, que portarà per títol "Estratègies de prevenció del crim organitzat i el blanqueig de capitals".

A través de dues taules rodones, que congregaran a experts tant de l'àmbit registral com de l'acadèmic, institucional i dels mitjans de comunicació, buscarem analitzar l'evolució de la lluita contra aquestes amenaces externes des de l'àmbit jurídic i de la seguretat.

La jornada tindrà com a objectiu principal contextualitzar en l'àmbit universitari una realitat complexa poc coneguda i que afecta de manera directa a la ciutadania, en la qual a més els registradors tenim un paper molt rellevant.

Lloc de celebració
Saló de Graus de la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona, en l'avinguda Diagonal, 684 de Barcelona.

Dia i hora: 16 de novembre de 2023 a les 16.30

Si desitja assistir li agrairé que em confirmi la seva assistència al següent correu epursals@registradors.cat indicant si assistirà a la inauguració, a la jornada o als dos actes, per a així, poder portar una bona organització i gestionar l'aforament a la sala.

   DEGANAT DELS REGISTRADORS DE LA PROPIETAT, MERCANTILS I DE BÉNS MOBLES DE CATALUNYA